De Ziua Internationala a Femeii, Bravissimo Music ne-a pregatit o noua surpriza, cel de-al doilea videoclip al artistei Navya Agarwal!
2016-03-08 14:43:36

Navya Agarwal, frumoasa tanara de doar 16 ani, originara din India, si-a propus sa cucereasca inimile publicul din Romania, asa ca isi lanseaza in aceasta zi speciala, cu sprijinul Bravissimo Music, un nou videoclip emotionant.

Eleva in clasa a 11-a la scoala International British School of Bucharest, talentata artista ne ofera un cadou muzical, interpretand in maniera personala cunoscuta melodie „All in my head“, lansata in 2012 de catre Tory Kelly.

Iubind muzica inca din copilarie, Navya a ales sa studieze canto la Bravissimo ArtSchool de peste 1 an de zile, sub indrumarea profesoarei Elena Radu, care i-a conferit multa incredere in propriile forte, ajuntand-o sa isi descopere vocea.

In ultimii ani, Navya a inregistrat nenumarate succese muzicale participand la diverse concursuri si festivaluri de profil. Astfel, la inceputul lunii februarie, Navya a castigat Locul II, la grupa 15 ani – Sectiunea Pop International, in cadrul Galei Star Melody – Festival de muzica pentru copii si adolescenti.

„Muzica are un impact imens asupra vietii mele… ma invata cum sa am incredere in mine si sa imi accept greselile” marturiseste aceasta talentata domnisoara, care studiaza zilnic cu mare placere, fiind constienta ca fara multa munca nu poti obtine rezultatele dorite.

Filmand cel de-al doilea videoclip din cariera muzicala, dupa succesul inregistrat cu coverul melodiei „Titanium”, Navya considera ca muzica reprezinta un proces fara sfarsit, fiecare melodie generand noi sentimente si trairi minunate.

Cea mai mare satisfactie i-o da scena. „Este uimitor sa vezi toate zambetele de pe fetele celor din public atunci cand interpretez o melodie, iar ceea ce imi incalzeste inima sunt lacrimile de bucurie din ochii celor dragi!”, adauga artista.

Visul Navyei este de a performa in muzica, prin urmare s-a decis sa urmeze pe viitor si cursurile de pian oferite de Scoala de Muzica si Teatru „Bravissimo ArtSchool”, dorind ca in cativa ani sa isi creeze propriile melodii, sub indrumarea profesionistilor de la Bravissimo Music.

Mai multe informatii despre Navya puteti gasi pe www.bravissimoartschool.ro si pe paginile de facebook: www.facebook.com/BravissimoArtSchool si www.facebook.com/LoveBravissimoMusic.

Scoala de Muzica si Teatru “Bravissimo ArtSchool” se mandreste cu asemenea elevi talentati si cu succesul pe care il inregistreaza!

Despre Bravissimo Music

Existand atat de multi tineri talentati carora nu li se acorda sansa de afirmare, Scoala de Muzica Bravissimo ArtSchool a creat pentru ei Bravissimo Music! Este locul in care visele se pot transforma in realitate, vocea prinde viata, incanta auzul si sensibilizeaza pana si inimile impietrite.

Bravissimo Music este intruchiparea unui ideal! O echipa tanara de profesionisti care si-a propus sa prezinte muzica intr-o maniera sincera si nealterata, optand pentru promovarea talentului si a potentialului muzical al tinerilor care doresc sa obtina cele mai inalte performante muzicale!

Bravissimo Music, alaturi de Bravissimo Art School sustin performanta, descopera, formeaza si promoveaza adevaratii artisti!

Pentru mai multe informatii vizitati www.bravissimoartschool.ro si paginile oficiale de Facebook www.facebook.com/LoveBravissimoMusic si www.facebook.com/BravissimoArtSchool.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim cum interpreteaza Navya piesa „All in my head“, a lui Tory Kelly, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *