Doctorul Fragkos o mentine frumoasa pe Ramona Badescu la Bucuresti!
2016-12-30 21:40:26

Daca la Roma este fidela unui singur medic estetician, Ramona Badescu l-a descoperit recent la Bucuresti pe doctorul Athanasios Fragkos, supranumit si „doctorul vedetelor”, cunoscut dealtfel si ca medicul estetician al lui Ilie Nastase, dar si al multor oameni de succes.

Frumoasa vedeta a ajuns in cabinetul doctorului Fragkos pentru ca petrece Revelionul in Bucuresti si si-a dorit sa straluceasca in noaptea dintre ani! La 48 de ani se simte ca la 20, iar dupa ce a fost tratata de medicul Fragkos, Ramona s-a declarat pregatita pentru petrecere, dupa cum a postat si pe pagina sa de Facebook, Ramona Badescu Oficial: “Doctorul meu preferat din Bucuresti, Athanasios Fragkos, a avut grija sa stralucesc in noaptea de Revelion!”

Ramona Badescu este un etalon al frumusetii si este adesea intrebata cum se mentine in forma. Nu doar ea, ci si noul sau iubit, avocatul Narcis Godeanu, vechi pacient al doctorului Fragkos, sunt preocupati de aspectul lor fizic, asa ca de cand formeaza un cuplu merg impreuna la clinica boutique pe care acesta o detine in Bucuresti.

Ce parere aveti? Ce planuri aveti de Revelion?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *