Escapada pentru suflet! Jorge si sotia lui au plecat intr-o excursie spirituala!
2015-09-23 16:42:54

excursie Spania

Dupa Turcia si Paris, Jorge a plecat din nou din tara. De aceasta data in Spania, in Insula Menorca, dar cu un scop precis. Intr-o excursie de cateva zile care l-a “luminat” la propriu.

Impreuna cu frumoasa lui sotie, Jorge a avut ocazia sa participe la o intalnire cu oameni veniti din toata lumea, un seminar pentru evolutie spirituala si dezvoltare personala. Totodata, artistul si prezentatorul a reusit sa scape astfel si de energiile negative si a obtinut un tonus bun pentru viitoarele sale proiecte care se anunta a fi spectaculoase.

“Vacanta asta a fost mai mult pentru suflet. Am plecat in Insula Menorca (Spania) pentru a-l cunoaste pe Alex Orbito, cel care a construit piramida de lumina din Filipine, si am avut ocazia sa si lucrez cu el. A fost o experienta, de evolutie spirituala si dezvoltare personala, de indepartare a energiilor negative, o intalnire la care au participat mai multi medici specialisti si speakeri. Am fost intr-un lacas care purta numele de Maria Magdalena, chiar acolo s-a organizat aceasta intalnire spirituala. A fost impresionant si plin de emotii. Erau vreo 300 de oameni, fiecare cu problemele lor de sanatate sau diverse. Am auzit de mai mult timp de aceasta intalnire si chiar avem o prietena care a fost la piramida de lumina de la Filipine. S-ar putea sa mai repetam experienta pentru ca a fost impresionant”, a povestit Jorge.

Va las mai jos cateva poze din excursie cu artistul Jorge si sotia lui. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *