Holograf a cântat aseară în Garajul Europa FM!
2015-09-03 17:37:47

Holograf Garaj

Formația Holograf a susținut aseară un super show în Garajul Europa FM, în fața a sute de fani și prieteni!

Cei prezenți la spectacol au putut asculta timp de mai bine de o oră hiturile Holograf, printre care “Vreau o minune”, “Ti-am dat un inel” sau “Dragostea mea”. Nu în ultimul rând, îndrăgiții artiști au cântat și “Cât de departe”, cea mai difuzată piesă pe radio din ultimii cinci ani.

Holograf va fi prezentă în seara aceasta la Media Music Awards, care va avea loc în Piața Mare din Sibiu. În cadrul evenimentului, trupa își va lansa cel mai nou single, “Bine ai venit în viața mea”.

Formaţia Holograf va lansa în toamna acestui an un nou album, al optsprezecelea din cariera trupei, în cadrul unui concert extraordinar ce va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 14 noiembrie!

Noul material discografic, ce va fi lansat împreună cu MediaPro Music, conţine şapte piese noi, cât şi trei melodii din repertoriul mai vechi al formaţiei, reimprimate: “Mafia”, “Sunt un balcanic” şi “Ai o oră să te distrezi”.

Îndrăgita trupă va lansa foarte curand un nou single direct cu videoclip, “Bine ai venit în viața mea”, însă până atunci vă las să urmăriți teaserul. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *