Incep inscrierile pentru Arkadia ShortFest 2016
2016-04-14 20:34:37

Cineastii isi pot inscrie filmele pentru cea de-a 3-a editie a Festivalului International de Film Arkadia ShortFest. Festivalul se va desfasura anul acesta in perioada 2-4 septembrie, in deja binecunoscutul spatiu neconventional al Uzinelor Camexip (Baicoi, Prahova).

Editia din 2016 a festivalului va aduce iubitorilor de cultura, 3 zile de proiectii de film, workshop-uri si expozitii de arta. Arkadia ShortFest propune pentru anul acesta doua sectiuni de festival, ambele cu deschidere internationala – una competitionala (scurtmetraj studentesc de fictiune) si una necompetitionala (scurtmetraj profesionist de fictiune, documentar sau animatie).

Regulamentul si formularul online pot fi gasite aici: http://www.arkadiashortfest.ro/ro/inscriere/

Termenul limita pentru trimiterea filmelor este 1 iulie 2016. Toate filme propuse pentru inscriere trebuie sa fie produse dupa 1 ianuarie 2014. Filmele trimise spre selectie la editiile precedente nu sunt eligibile.

La editia din 2015 a Arkadia ShortFest au fost proiectate 36 de scurtmetraje internationale, din care 12 au intrat in competitia pentru trofeul Arkadia – o lucrare special creata pentru eveniment de catre un artist roman contemporan. Publicul a desemnat castigator scurtmetrajul ”Acordajul Profesorului Octav”, in regia lui Germain Kanda.

Asadar, mult succes si incredere in propriile forte!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *