Kamara si puterea lui cameleonica: de la roluri feminine, la prezentatorul unui festival cu traditie
2015-05-18 17:00:35

Festivalul de Muzica Usoara „Primavara teleormaneana”, dotat cu trofeul “Ghiocelul de aur”, a continuat si anul acesta, cu cea de-a 46-a editie. Surpriza organizatorilor a fost Kamara pe post de prezentator.

Dupa roluri precum Niki Minaj, Elton John sau Ricky Martin interpretate de Kamara in cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” (de la Antena 1), rolul de animator a fost foarte simplu, cu atat mai mult cu cat acesta a studiat jurnalismul, iar comunicarea e un punct forte pentru el.

Cu o traditie de peste patru decenii, festivalul “Primavara teleormaneana”, de la Alexandria, a reunit tineri cantareti cu varste cuprinse intre cinsprezece si treizeci de ani. Printre acestia s-au numarat si fosti concurenti de la „X Factor”.

Kamara, mereu cu vorbele la el, si-a introdus rand pe rand colegii de breasla: trupa Maxim, Adi Sina, Lidia Buble etc. Si in final a cantat in premiera pentru publicul teleormanean piesa proaspat lansata „Love, Love” alaturi de colegul sau Andrei si de Ralflo si Rares.

La eveniment au mai fost prezenti, ca parte din juriu, reprezentanti cu experienta in muzica romaneasca, precum compozitorii Viorel Gavrila si Dan Dimitriu, dar si realizatori de programe radio precum Titus Andrei sau manageri artistici precum Marius China.

Prin urmare, Kamara a aratat inca o data ca este cel putin la fel de talentat in a anima publicul, precum colegul sau de trupa, Andrei.

Mai jos va las cateva imagini sa va face o parere despre cum a fost la eveniment!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *