Kamelia si-a primit cadoul de ziua ei cu o luna inainte
2016-08-11 16:27:17

La sfarsitul anului trecut, Kamelia lansa piesa “Amor”, ce avea sa devina cel mai de succes hit al ei, prezent atat in playlisturile din Romania, cat si in alte 20 de tari din toata lumea.
Cum pe 5 septembrie frumoasa cantareata implineste 30 de ani, artista si-a primit cadoul mai devreme, prin cele 30 de milioane de vizualizari pe YouTube la videoclipul “Amor”. Astfel, se pozitioneaza in topul celor mai vizualizate piese de pe canalul Cat Music, casa de productie la care este semnata artista.

Chiar daca nu  locuieste in Bucuresti, cantareata timisoreanca demonstreaza ca nu intotdeauna se da ora exacta din Capitala. Ba mai mult, piesa “Amor” este difuzata in tari europene precum Bulgaria, Turcia, Albania, Italia, Israel, Croatia, Slovenia, Macedonia, Cipru, Polonia, Grecia, dar si in multe zone ale Asiei (Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, Indonezia, Taiwan, Coreea, China, Laos, Vietnam, Cambodgia, Sri Lanka).
In pragul aniversarii celor 30 de ani, Kamelia se pregateste de lansarea unui nou single, care, spera artista, sa fie cel putin la fel de bine primit precum “Amor”.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa reurmarim impreuna videoclipul single-ului “Amor”, apoi va astept cu mesaje cu urari pentru indragita Kamelia. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *