Mihail concerteaza in Hard Rock Cafe
2016-02-01 13:05:41

Mihail canta in premiera in Hard Rock Café pe 22 aprilie, alaturi de trupa sa, intr-un show live 100%.

Artistul va prezenta publicului repertoriul sau in intregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop si rock alternativ. Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși până acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeana a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte si Design, insa pasii l-au indrumat tot catre muzica.

Succesul avea sa il cunoasca prin hitul “Ma ucide ea” care a ajuns sa fie difuzat pe toate posturile de radio, fiind prezent in top 10 MediaForest si sa adune peste 7 milioane de vizualizari in online. Totodata, Mihail a impresionat si prin seria “Lookout Tower Acoust! ic Session” filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese proprii nelansate pana acum: “Noi ne privim”, “Let’s make love” si “Seara”.

Pentru 2016, Mihail ne-a promis un nou single, de data asta in limba engleza, “Who You Are”, dar si lansarea primului sau material discografic.

Biletele pentru concertul lui Mihail se gasesc in format electronic pewww.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Bucuresti, Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reteaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
– 50 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
– 35 d! e lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 35 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Evenimentul este organizat BestMusic Live Concerts.

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1748422942044420/

Va invit cu mare drag la mult asteptatul concert, insa pana atunci haideti sa mai ascultam piesa cu care a cucerit publicul, “Ma ucide ea”!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *