Mihail concerteaza la Fratelli Espresso Bar
2015-09-22 18:16:53

mihail

Artist polivalent, vrajitor al pianului, iscusit in manuirea chitarei si voce inconfundabila, Mihail Sandu va sustine un concert in Fratelli Espresso Bar joi, 24 septembrie, in cadrul unui eveniment marca Gens Du Bien. In aceeasi seara, va urca pe scena si cantareata de jazz, Simona Radu.

Mihail se bucura in acest moment de peste 1 milion de vizualizari pe YouTube pentru cel mai recent single, “Ma ucide ea”, o piesa prin care artistul a vrut sa spuna povestea tuturor celor care, inevitabil, au trait acel moment special in care doua priviri se intalnesc la colt de strada si starnesc, fie chiar si pentru doar cateva secunde, imaginatia fiecaruia.

Mihail va oferi in aceasta saptamana un show memorabil in Fratelli Espresso Bar, un mozaic de elemente funk, blues, pop si rock alternativ. Din setlist nu vor lipsi nici piesele lansate pana acum precum “Doar Visuri” sau “Dans nocturn”, si nici cover-uri amprentate cu stilul sau unic apartinand unora dintre artistii sai preferati precum John Mayer, Junip, Glen Hansard, Jack Johnson, Jose Gonzalez, Aloe Blacc, Zdob si Zdup, Gandul Matei, The Black Keys, London Grammar, Ray Charles si B.B. King.

Pe langa pasiunea vadita pentru muzica, Mihail este absolvent al Scolii de Arte, sectia pictura si absolvent al Universitatii de Arta si Design din Cluj Napoca. Artistul originar din Republica Moldova este extrem de priceput in a transpune realitatea in forma artistica, fie ca vorbim despre muzica, pictura sau…fotografie: in 2010, Mihail a realizat portrete emotionante ale oamenilor strazii pe care le-a expus in Polonia sub conceptul “I Had a Dream”.

Haideti sa mai dam un play clipului “Ma ucide ea”, piesa cu care cu siguranta v-a cucerit tanarul Mihail. Nu ratati concertul!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *