Mircea Eremia incepe toamna in postura de prezentator TV
2018-09-06 19:53:19

Toamna vine cu noi surprize, iar una dintre ele este ca Mircea Eremia va fi prezent pe micile ecrane in fiecare dimineata, prin intermediul emisiunii “StarMatinal”.

Carismatic, amuzant si cu un vibe fresh, Mircea Eremia este noul prezentator al matinalului din timpul saptamanii, alaturi de Natalia Mateut si coregrafa Zizika. Emisiunea poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 8:00, pe AntenaStars.

“Am deschis lista surprizelor pe care le-am pregatit toamna asta! Din 3 septembrie m-am alaturat echipei Star Matinal. Abia astept sa-mi spuneti cum ma voi descurca in rolul de prezentator. Ne vedem de luni pana vineri, de la ora 8:00! Tineti-mi pumnii ! Abia astept sa avem dimineti de STARuri”, a declarat Mircea Eremia.

Inca din prima zi, Mircea s-a descurcat impecabil, iar chimia dintre el si Natalia trece prin ecranele televizoarelor. Acesta a avut parte si de surprize, placute. Sora lui, Alina Eremia, a intrat in direct, l-a surprins cu un tort si i-a urat in direct, un parcurs plin de reusite.

Mircea Eremia s-a facut cunoscut publicului dupa lansarea piesei “Ilegal” alaturi de sora sa, Alina, piesa ce a inregistrat peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube, apoi au urmat numeroase single-uri cum ar fi: “Cardio”, “Interzis”, “Dragostea Doare”, “Drame si Iubiri”, “Dor de noi” si cel mai nou single al sau “Fantezia”.

Viitorul ii surade lui Mircea, acesta are planuri mari si dupa cum vedem, nu ezita sa ni le arate. Suntem tare curiosi ce ne-a mai pregatit, dar pana atunci haideti totii in fata televizoarelor, in fiecare dimineata, sa fim cu ochii pe el!

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *