Misha Miller blocata pe aeroportul din Varsovia! Afla ce a patit artista
2023-09-01 10:48:45

Misha Miller, artista care a cucerit topurile internaționale, a rămas blocată pe aeroportul din Varșovia după ce și-a uitat buletinul în avion.

Artista se îndrepta către un camp muzical din Estonia la care iau parte compozitori, producători si artiști din 7 țări: România, Belgia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Germania și Estonia.

În drumul său a întâmpinat o situație care i-a dat planurile peste cap, fiind nevoită să petreacă ore bune în zona neutră din aeroport, din cauza unei simple neatenției pe care Misha o justifică prin lipsa somnului: „Ce înseamnă atunci când nu dormi o zi întreagă…” a declarat artista

Cum a ajuns Misha în această situație? Ei bine, la aterizarea pe aeroportul de tranzit din Varșovia, Misha și-a uitat geanta cu tot cu buletin în avion, ajungând în situația de a rămâne în aeroport mult mai mult decât ar fi fost cazul în mod normal:

„…zici că-s la emisiunea „Iartă-mă” și-l aștept pe acel domn sa iasă cu geanta mea în mână” ne transmite artista copleșită de situație.

Artista va petrece în camp 5 zile, după care revine în țară, unde încep pregătirile pentru show-ul incendiar pe care l-a pregătit pentru Forza Zu.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *