Nosfe, Alan & Kepa și DJ Oldskull vor cânta în deschiderea concertului B.U.G. Mafia de la Arenele Romane!
2018-03-05 15:31:50

Nosfe, Alan & Kepa si DJ Oldskull vor incinge atmosfera inaintea concertului B.U.G. Mafia.

Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti. Trupa s-a impus rapid in industria muzicala autohtona, reusind sa-si reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 15 videoclipuri si vanzari de peste 1.150.000 de unitati fizice in perioada 1995-2009 (o adevarata performanta nu doar pentru piata locala).

Potrivit cifrelor record de vanzari si audienta, B.U.G. Mafia este la acest moment cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania, unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone si unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeana, trupa inroland o adevarata “armata” de fani in spatiul online: 1,400,000 de utilizatori Facebook si peste 900,000 de abonati – si mai mult de 620 milioane de vizualizari – pe pagina de pe YouTube.Anul trecut, pe 27 mai, B.U.G. Mafia a sustinut la Arenele Romane (in aer liber), concertul eveniment “Romanie, Fa Galagie!”, in fata a mii de fani.

Despre NOSFE:

Nosfe, membru Satra B.E.N.Z, a surprins de-a lungul timpului cu colaborari cu Shift, Nane sau Ruby, alaturi de care a adunat peste 57 milioane de vizualizari pentru videoclipul piese “Condimente”. Nosfe a lansat recent albumul solo “UNCLE BENZ”, un album dublu, de 34 de piese, promovat in prezent printr-un turneu national.

Despre ALAN & KEPA:

Nascuti si crescuti in Bucuresti, Alan Anghel (ALAN) si Pirvu Dan (KEPA) si-au inceput cariera in 2006, au lansat independent albumul “Tabu” in 2012, iar in 2015 au finalizat inregistrarile la albumul “Oxigen”. Au colaborat cu artisti precum Ombladon, Grasu XXL, Maximilian, Doc, Deliric, Freakadadisk, Macanache, Bitza, DJ Dox.

DespreDJ OLDSKULL:

DJ Oldskull (Ovidiu Aioanei) si-a inceput activitatea in urma cu mai bine de 10 ani, printr-o serie de party-uri in oraul natal, Bacau. De-a lungul timpului, Oldskull a colaborat cu Grasu XXL, Maximilian, Guess Who, Spike, Junky, Tranda, Nane sau Cabron, a sustinut peste 1000 de party-uri in toata tara, a fost invitat in cadrul unor festivaluri precum B’estfest sau Electric Castle, iar pe 27 mai 2017 a incalzit atmosfera inaintea show-ului B.U.G. Mafia de la Arenele Romane.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe bilete.bugmafiaoficial.ro, pe site-ul www.iaBilet.ro, precum si in reteaua iaBilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere la eveniment, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *