O romanca s-a impus in Germania! A facut furori la “Vocea Germaniei” si i-a lasat pe toti cu gura cascata!
2016-11-14 19:16:33

Febra concursurilor televizate de talent a cuprins planeta, iar in strainatate multi romani talentati s-au remarcat gratie acestor emisiuni.

Recent, Elena Ancuta Stegaru in vârstă de 28 de ani, stabilita de doar 2 ani de zile la Berlin, a interpretat perfect piesa Sax, a artistei Fleur East, reusind sa ii impresioneze pe juratii de la “Vocea Germaniei”, intorcand toate cele patru scaune in cadrul auditiilor pe nevazute.

Ancuta Stegaru: „Am fost inscrisa in concurs fara sa stiu absolut nimic. Andrei, sotul meu a fost cel care m-a inscris, iar ulterior am primit un e-mail din partea organizatorilor in care eram invitata la prima runda de preselectii.”

Andreas Bourani: „ Ai un timbru cu totul si cu totul special, aseamanator cu cel al Anastaciei.”

Samu Haber, solistul Sunrise Avenue, „ Ai ales o piesa grea si ai fost curajoasa cu aceasta alegere. As fi dispus sa invatam impreuna germana.”

Yvonne Catterfield, „Esti super woman si pe langa faptul ca mai esti si sexy, momentul tau a fost unul exceptional. Cred ca e momentul sa ne unim fortele, sa aratam tuturor ce inseamna woman power”.

Michi &Smudo, Team Fanta,pe care romanca i-a si ales au felicitat-o pentru curajul de a avea un moment ce a imbina cantatul cu rap, puls dans. „ Pentru cineva care face prima oara rap, te-ai descurcat de minune.”

La finalul auditiei publicul si juriul s-au ridicat in picioare si au aplaudat-o pe Ancuta, sustinand ca nu au mai auzit asa ceva in aceasta etapa a talent show-ului.

Haideti sa urmarim impreuna ce a reusit frumoasa si talentata romanca sa faca la “Vocea Germaniei”, in auditii, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=RoqU60E3j30

https://www.youtube.com/watch?v=JZd_ZPQhqyw

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *