Proconsul si Alexandra Usurelu canta de Martisor la Plaza Romania
2016-03-02 20:32:44

Primavara incepe la Plaza Romania cu doua concerte dedicate doamnelor si domnisoarelor, pe 5 si 6 martie. Sambata seara va canta trupa Proconsul, iar duminica va urca pe scena Alexandra Usurelu.

Pe 5 martie, de la ora 19.00, Plaza Romania le ofera un cadou special de Martisor tuturor femeilor: un concert live cu Proconsul, in care piese noi se vor imbina cu hiturile care i-au adus trupei renumele. Titlul concertului este dat de melodia pe care Proconsul le-a dedicat-o doamnelor si domnisoarelor, inca de la lansare, „Esti fata pentru care cant”.

In martie, anul acesta, se implinesc 17 ani de la lansarea trupei. Proconsul canta din 1999 si a devenit cunoscuta cu melodia „De la rusi vine ploaia”. In 16 ani, formatia a lansat numeroase alte hituri, printre care „Cerul”, „Mi-ai luat inima”, „Zbor”, „Despre tine” sau „Spune-mi despre noi”, precum si 10 albume, inclusiv unul de best of, cu cele mai indragite piese ale trupei.

O voce feminina cu totul speciala va incanta publicul in seara de 6 martie, de la 19.00 la 20.00: Alexandra Usurelu. Una dintre cel mai bine vandute artiste independente din Romania, ea a colaborat cu nume sonore din muzica romaneasca, dar si din cea internationala, iar primul ei album, „La capatul lumii”, a primit premii si nominalizari in 2015. Cel mai recent proiect al Alexandrei este concertul simfonic #Pur.

Intrarea este libera.

Evenimente organizate de Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, si Plaza Romania.

Asadar, va invit cu mare drag la un weekend de neuitat alaturi de indragita trupa, Proconsul si frumoasa artista, Alexandra Usurelu, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *