Program si reguli de accces Megadeth
2016-07-07 22:02:26

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la unul dintre cele mai asteptate concerte de metal ale verii. Pe 13 iulie la Arenele Romane, fanii vor avea sansa de a canta la unison, impreuna cu Dave Mustaine, piese devenite legendare precum Symphony of Destruction, A Tout Le Monde, Hangar 18 sau Tornado of Souls. Din setlist nu vor lipsi nici piese extrase de pe cel mai bun disc metal al anului 2016 – “Dystopia”, apreciat deja la scara larga de critici si fani.

“Sound-ul Megadeth renaste pe acest album, Dystopia” – Rolling Stones

“Dystopia marcheaza un nou album clasic in discografia impresionanta a formatiei” – Outburn

“Dystopia este o continuare excelenta a lui “Super Collider” in special pentru ca demonstreaza ca, dupa 30 de ani si 15 albume, Megadeth continua sa evolueze” – Loudwire

Inainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scena formatia de oriental metal Myrath, precum si trupa romaneasca de crossover folkcore metal, Dirty Shirt.

Biletele pentru Megadeth se pot achizitiona in continuare din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, la pretul de 120 de lei, iar in ziua concertului vor putea fi achizitionate la pretul de 145 de lei.

Biletele vor fi disponibile si la casa de bilete situata la intrarea in spatiul de concert.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permitand intrarea in zona de concert o singura data, daca spectatori doresc sa paraseasca incinta vor putea reintra doar achizitionand alt bilet.

Copiii, indiferent de varsta, trebuie sa posede bilet de acces si trebuie insotiti de un adult, de asemenea, posesor de bilet.

Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie.

Posesorii de black ticket sunt rugati sa foloseasca intrarea special amenajata pentru ei unde vor primi cate o bandana cu Megadeth, creata cu ocazia acestui eveniment, si cate un jeton special pe baza caruia isi pot procura o bautura. Accesul la concert pentru cei care au black ticket se va face de la ora 18:00.

Accesul general pentru cei care detin bilete normale va incepe la 18:30.

Dirty Shirt vor da startul la ora 19:00, iar Myrath vor urca pe scena la 19:45.

De la 21:30, Megadeth vor transforma Arenele Romane intr-o Dystopia oferind aproape 2 ore de muzica metal traita la maximum.

Pentru confortul si siguranta spectactorilor, organizatorii transmit urmatoarele informatii si reguli de acces.

Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomanda pelerinele.

Pentru propria lui siguranta, rugam publicul sa se supuna controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

In zona de eveniment produsele se vor putea achizitiona pe baza de jetoane. Pretul unui jeton va fi de 7 lei.

Mijloacele de transport in comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou pana la statia Tineretului sau Eroii Revolutiei sau liniile RATB 47, 7 si 232 pana la statia Autogara Filaret. Din cauza numarului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandata utilizarea transportului public.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la un eveniment ce este prezentat de Phoenix Entertainment si recomandat de Rock FM, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *