Smoke Weaver lansează cel mai recent single printr-un concert în București
2021-08-19 18:14:37

“Trăiri”, cel mai recent single lansat de Smoke Weaver, este piesa cu numărul 10 compusă de artist și cea cu care se va încheia primul album semnat Smoke Weaver. Materialul discografic urmează a fi lansat anul viitor.

Pe ritm de rock alternativ, esența melodiei este exprimată printr-o orchestrație bine conturată și un refren pe note înalte.

“Trăiri”, precum toate melodiile compuse de Smoke Weaver până în prezent, exprimă o poveste personală și vorbește despre stările intrinseci ale autorului, încheind, astfel, această colecție de 10 piese cu un mesaj plin de energie și optimism.

“Compun și cânt depre ceea ce simt, iar trăirile mele sunt foarte vii. De aceea și transpunerea lor în linii melodice îmi vine foarte natural și, uneori, versurile parcă se aștern singure. Piesa Trăiri este o parte din mine pusă pe note muzicale și am compus-o în doar câteva ore.

Încerc, pe cât pot, să mă perfecționez de la compoziție la compoziție. Cred că acest lucru se poate auzi cel mai bine comparând piesele mele. De-a lungul celor 5 ani și 10 melodii lansate, am crescut foarte mult, atât ca artist, cât și pe plan personal.” – declară Iulian Teodor Costache, fondatorul proiectului Smoke Weaver.

Piesa “Trăiri” a fost lansată la începutul lunii august pe canalul de Youtube al Smoke Weaver și se va bucura de o lansare oficială la începutul lunii septembrie.

“Vă invit să petrecem împreună câteva ceasuri și să trăim pe liniile melodice semnate Smoke Weaver și nu numai – sâmbătă, 4 septembrie, într-un loc deosebit, La ingineri bistro, în București. Mai multe detalii, vă rog să găsiți pe pagina mea de Facebook.” – mai spune Iulian Teodor Costache.

Fondatorul și artistul din spatele proiectului Smoke Weaver este Iulian Teodor Costache, absolvent al Școlii de Artă. De profesie inginer, Iulian a continuat să aibă colaborări în domeniul muzical până în anul 2015, când a decis să își ducă pasiunea pentru muzică la un nou nivel și astfel a pus bazele proiectului Smoke Weaver.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *