Soundtrack-ul „MAMMA MIA! Here We Go Again” se lanseaza pe 13 iulie
2018-05-10 18:33:02

Coloana sonora a filmului-fenomen „MAMMA MIA! Here We Go Again” va fi lansata in aceasta vara. Cel mai asteptat soundtrack al anului este produs chiar de Benny Andersson (ABBA) si marea lansare va avea loc pe data de 13 iulie, cu doar o saptamana inaintea premierei filmului.

Soundtrack-ul este deja disponibil pentru pre-order, iar piesa „When I Kissed The Teacher”, interpretata de Lily James – trupa The Dynamos, va putea fi ascultata imediat dupa achizitioanarea albumului.

Premiera „MAMMA MIA! Here We Go Again” va avea loc pe 20 iulie, iar fanii vor putea sa isi vada actorii preferati in contextul unei productii de exceptie. Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Christine Baranski si multi altii fac parte din distributia filmului si sunt cei care vor aduce culoare filmului „MAMMA MIA! Here We Go Again”.

„MAMMA MIA! The Movie”, cel lansat in anul 2008, se bazeaza si el pe un soundtrack construit din piesele formatiei ABBA si se bucura de renumele unuia dintre cele mai cunoscute si indragite musicaluri din toate timpurile. Coloana sonora a filmului din 2008 a reusit sa vanda 1,5 milioane de copii in UK si a inregistrat 7,7 milioane de vanzari globale. Chiar daca a trecut aproape un deceniu de la premiera acestui film, popularitatea sa nu a incetat niciodata sa scada. Soundtrack-ul „MAMMA MIA! The Movie” a strans 406 milioane de stream-uri, lucru ce a reusit sa creasca si mai mult renumele formatiei ABBA, cunoscuta drept cea mai faimoasa trupa pop din toate timpurile. Formatia suedeza a vandut peste 385 de milioane de albume in lumea intreaga, iar piesele ei au fost ascultate de peste 2,8 miliarde de ori.
Filmul „MAMMA MIA! The Movie” a reprezentat un succes garantat pentru ABBA, a carei compilatie, „ABBA Gold”, a ocupat pentru multa vreme prima pozitie in clasamentele muzicale.

Recent, trupa ABBA a anuntat pe pagina de Facebook ca a revenit in studio dupa 35 de ani si ca a inregistrat doua piese. Una dintre ele se numeste „I Still Have Faith In You”, piesa pe care cei 4 membri o vor interpreta in cadrul unui show produs de NBC si BBC si care va fi difuzat in luna decembrie a acestui an.

Sa ascultam impreuna aici.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *