Trupa Alb Negru cântă şi joacă fotbal la Moscova pentru un eveniment de caritate!
2015-06-05 16:28:39

Trupa Alb Negru

Cum, de curând, băieţii de la Alb Negru au lansat single-ul “Love, Love”, aceştia se află într-o stare de spirit pozitivă şi sunt puşi pe fapte bune, aşa că îşi propun să-i sprijine, prin muzică şi sport, pe copiii cu dizabilităţi.

Nu mai este un secret faptul că Andrei şi Kamara sunt fani declaraţi ai fotbalului, mai ales că fac parte, de câţiva ani, din echipa Naţională a Artiştilor Fotbalişti din România, înregistrând, şi ca fotbalişti, succes după succes.

Astfel, cei doi artişti care formează Alb Negru şi-au făcut bagajele şi au plecat pentru 10 zile la Moscova, după cum spune Kamara: “Mergem la Campionatul Mondial Art-Football care a ajuns la ediţia cu nr. 5. În paralel cu acest campionat se desfăşoară şi un festival de muzică, la care noi anul trecut am câştigat locul 3 la secţiunea Cel mai bun show din lume”.
Cât despre activitatea sportivă, artistul continuă: “În 2013, echipa Naţională a Artiştilor Fotbalişti din România a fost vicecampioană mondială, iar în 2014 a devenit campioană mondială. Vom vedea ce premiu luăm şi anul ăsta .”

Campionatul mondial de fotbal pentru artişti „Art-Football” are ca scop sprijinirea copiilor cu dizabilităţi şi se va desfăşura la Moscova, în perioada 5-14 iunie 2015.

Ne bucuram ca exista astfel de persoane cu suflet mare si le suntem alaturi si-i sustinem in aceasta activitate! Nu uitati ca in curand prehatim un interviu cu baietii impreuna cu Rares si Ralflo!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *