Trupa Bere Gratis despre o cântăreață de la noi: "Este serioasă şi ambițioasă şi îşi compune şi lucrează singură piesele"
2016-11-07 18:41:36

Pe 27 Octombrie, trupa Bere Gratis a aniversat 18 ani de activitate, ocazie cu care au organizat un super show la Sala Palatului. Printre invitati numarandu-se si Mellina, intrepreta hit-ului “Poza de album” ft. Vescan. Cei de la Bere Gratis au numai cuvinte de lauda la adresa solistei.

“Pe Mellina am cunoscut-o cand inregistram “Despre mine si ea” si “O lume nebuna”. Adica in toamna anului 2013. E prietena cu Bogdan, omul care ne mizeaza (si nu numai) piesele. Intr-o dupa amiaza, a trecut pe la noi pe la studio sa-l salute. De atunci ne stim. Prin 2015 a aparut “Pana sus la cer”, un cantec pop si foarte groovy, iar ea ni s-a parut potrivita pentru acest duet. Este serioasa si ambitioasa si isi compune si lucreaza singura piesele. Mellina, te imbratisam si iti multumim ca ai facut #saseaudamuzica alaturi de noi! #Mellina #BereGratis #18aniFrate!”, au scris baietii de la Bere Gratis pe o retea de socializare.

Flatata de cuvintele celor de la Bere Gratis, artista a reactionat pe pagina sa oficiala de Facebook: “In primul rand vreau sa multumesc baietilor de la Bere Gratis pentru cuvintele frumoase si cu riscul de a ma repeta vreau sa le transmit ca a fost si este o onoare pentru mine sa cant “Pana sus la cer” alaturi de ei. PS: In 2013 cand i-am cunoscut pentru prima oara pe baieti prin intermediul prietenului meu, Bogdan Ioan, nici nu visam ca voi avea o piesa cu ei. Uneori viata te surprinde!”, a declarat Mellina. Artista va lansa saptamana aceasta un nou single produs de DOMG (Dorin Oswin si Mihai Gruia).

In anul 2015, cei de la Bere Gratis au lansat impreuna cu Mellina piesa “Pana sus la cer”, ce s-a bucurat de un real succes in randul fanilor. Compusa de baietii din trupa Bere Gratis, piesa “Pana sus la cer” este melodia care incearca sa alimenteze cu energie o toamna poate prea melancolica. Mihai si Mellina sunt personajele principale ale proiectului video, iar cei doi ne molipsesc cu energia debordanta si ne fac sa zambim cu o poveste simpla, dar plina de savoare.

Voi ce parere aveti?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *