Tudor (Fly Project) va fi nasul starului hollywoodian din Twilight
2016-09-29 17:11:06

Tudor si Dan de la Fly Project au lansat Butterfly, un super featuring alaturi de Andra, care a fost vizionat de peste 300.000 simultan, in primele momente dupa lansare.

Surpriza colaborarii baietilor de la Fly Project cu Andra a incantat fanii de ambele parti, care au lasat zeci de mii de comentarii pe retelele sociale.

Cel mai spectaculos si interesant ingredient al celui mai nou clip al baietilor de la Fly Project este starul hollywoodian Edi Gathegi, super cunoscut in Romania ca unul dintre vampirii din Twilight si personajul principal negativ din BlackList, precum si din multe alte seriale de top.

Actorul este foarte bun prieten cu Fly Project, iar iubita acestuia – Adriana Marinescu, cu care acesta apare si in videoclip, este fosta dansatoare a baietilor. Cei doi au planuri de nunta in curand, asa ca deja i-au propus lui Tudor sa le fie nas:

“Am fost in America anul trecut si am petrecut foarte mult timp impreuna, ne-am inteles extrem de bine, nu ne-am plictisit deloc si, la scurt timp de la vizita noastra, am primit si intrebarea din partea lor. Am zis clar da, pentru ca ne plac impreuna si ne sunt prieteni buni” povesteste Tudor.

Tudor si Anamaria, sotia lui, sunt de peste 12 ani impreuna si au doi ani de casnicie, asa ca le pot da sfaturi pretioase tinerilor insuratei.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *