Vezi ce spun susținătorii The Wax Road
2016-11-18 15:20:57

Chiar dacă nu și-au atins pe deplin ținta propusă în cadrul campaniei de colectare de fonduri, The Wax Road s-au ales cu un număr mare de susținători care continuă să-i urmărească și să le fie alături. Cu toții au rămas plăcut surprinși de produsele primite și de calitatea acestora, dar mai ales de modul în care le-au fost livrate.

Cei din echipa The Wax Road au înmânat pachetele personal aproape tuturor susținătorilor, iar unii dintre ei au decis să ne povestească în cadrul unor interviuri cum i-au descoperit pe băieți, ce apreciază la ei mai mult, ce așteptări au de la Albumul de Debut, dar și alte lucruri interesante.

În teaserul de mai jos veți cunoaște cine sunt acești oameni, iar pentru a vedea ce ne povestește fiecare, urmăriți canalul de YouTube și pagina de facebook The Wax Road, pentru că anume acolo de luni, vor apărea zilnic primele videouri.

Vă reamintim că data oficială a lansării Albumului de Debut intitulat “Rambler In The Dark” este 1 Decembrie, iar concertele de lansare vor avea loc pe 3 Decembrie la Chișinău, în “The Albion Territory” și pe 4 Decembrie la Iași în “RockNRolla”.

Nu rata unul din cele mai așteptate evenimente ale acestui început de iarnă.

Așadar, acestea fiind spuse, vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *