Vizi Imre canta in germana chiar la festivalul Oktoberfest din Nuremberg
2015-10-23 21:31:18

Vizi Imre_concert

Desi mitul contemporan spune ca ai succes doar daca piesa ta e difuzata la radio, Vizi Imre demonstreaza ca lucrurile pot sta si altfel, mai ales cand concertele atat in tara, cat si peste hotare nu intarzie sa apara.

Cu 600 de piese in repertoriu, cantate in zece limbi diferite, Vizi Imre a avut deja cantari in Belgia, Croatia, Gran Canaria, Italia, Austria etc, iar acum se adauga in portofoliu si festivalul Sibiszene-Oktoberfest din Nuremberg, Germania, unde canta pe 24 octombrie, alaturi de band-ul lui, timp de aproape doua ore atat cover-uri internationale, single-uri proprii, dar si piese in limba germana.

Mai mult, simpaticul artist care a intrat in atentia publicului larg odata cu participarea la emisiunea concurs Vocea Romaniei, in sezonul al doilea (2012), are in plan un album de zece piese, care urmeaza sa fie produs cu sprijinul admiratorilor lui din mediul online.

Numaratoarea inversa a inceput deja; pana pe 1 decembrie poti lua parte la indeplinirea planului lui Vizi aici: https://www.indiegogo.com/projects/first-album-by-vizi-needs-your-support/x/12510597#/

Ii doresc mult succes si la cat mai multe concerte! Voi ce-i doriti?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *