Dansează în voie cu "Kamwana" - Alastair Lane x Electric Chapel
2024-07-22 22:09:14

“Kamwana”, cea de-a doua colaborare dintre Alastair Lane și Electric Chapel este un imn de dans captivant, infuzat cu vibrații africane vibrante. Piesa combină ritmuri energice cu un groove pulsant, invitându-i pe ascultători să se elibereze și să îmbrățișeze libertatea ringului de dans.

Piesa îmbină elemente tradiționale africane cu influențe electronice moderne, creând o atmosferă plină de energie și optimism. Cu refrene captivante și instrumentație dinamică, “Kamwana” încurajează pe toată lumea să se miște fără rețineri, întruchipând spiritul de bucurie și celebrare lipsit de griji. Fie că ești la o petrecere sau dansezi singur, această piesă te va face să te simți viu și gata să te miști ca și cum nu te-ar privi nimeni.

Alastair Lane este un producător și compozitor de muzică francez care a început să compună muzică de la o vârstă fragedă, inspirându-se din Soul, Funk, Jazz, World Music & House. Și-a lansat primul EP, “Harlem Groove”, cu Nervous Records, o casă de discuri pionieră a muzicii House din New York City. În 2020, a lansat primul său succes în topuri, “Naked in the Water”. Această piesă a fost cea care a început cu adevărat cariera lui Alastair, fiind preluată instantaneu de playlisturile editoriale de top de pe Spotify și posturile de radio din întreaga lume. De atunci, a avut multe lansări de succes la diferite case de discuri (Tokyo Love Affair – Frappé Records, Come Over – Maison Éros, Purple Skies & Libertad – Nuculture Records). Cu peste 4 milioane de stream-uri și 25.000 de ascultători lunari doar pe Spotify, putem spune cu încredere că Alastair Lane este aici să rămână.

Electric Chapel, cunoscut anterior ca RHM sau Romanian House Mafia, reprezintă un sublabel muzical specializat în House și Deep House, un proiect care își propune să combine genurile House, Dance și Pop prin cele mai îndrăznețe producții. Pe lângă single-uri, RHM propune colaborări cu artiști cunoscuți din industria muzicală românească și internațională, precum Giiants, Ilkan Gunuc, INNA, Minelli și Alina Eremia. În acest moment, „Jalebi Baby” de Electric Chapel x Boka x Trackula are peste 2 milioane de stream-uri pe Spotify, „Smoking Nirvana” de Ricii Lompeurs x Electric Chapel are 1.8 milioane de stream-uri pe Spotify, iar „Party”, o colaborare între INNA, Minelli și Electric Chapel, are aproape 3 milioane de stream-uri pe Spotify.

Păreri?

8 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *