Andreea Banica - Acelasi iubit (videoclip nou)
2014-09-11 18:08:13
andreea banica acelasi iubit

Senzualitate, cinema, Top Gun si romantism – o poveste de dragoste extraordinara spusa de catre Andreea Banica in cel mai recent single “Acelasi iubit”

Andreea Banica lanseaza “Acelasi iubit”, impreuna cu o poveste cinematografica de 3 minute in care artista joaca rolul principal al unei istorii amoroase, perpetue si extraordinare, povestea unei “aventuri pentru o viata”.

Construita in jurul unor repere de cultura pop, povestea vizuala a celui mai recent videoclip al frumoasei artiste, “Acelasi iubit”, dezvaluie o noua atitudine a divei topurilor muzicale romanesti, pune in valoare sensibilitatea si senzualitatea uneia dintre cele mai sexy artiste.

A fost o experienta magica toata aceasta poveste: de la single-ul compus de Laurentiu Duta, Smiley si Serban Cazan, in studiourile HaHaHa Production, care m-a emotionat de la prima auditie, pana la colaborarea spectaculoasa, cu super-chimie creativa intre Laur si Smiley si cele 36 de ore de filmare, grele, ca pentru un scurt-metraj, in care am invatat macar o parte din ceea ce inseamna efortul incredibil al unui actor si mi-am descoperit noi parti din sufletul meu de artist. Cred ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente din cariera mea de pana acum”, spune Andreea Banica.

Clipul “Acelasi iubit” spune in 3 minute “povestea fara sfarsit” dintre personajul Andreei si un pilot care-si traieste viata plin de adrenalina si care isi provoaca mereu partenera la experiente noi, la despartiri si reintalniri pline de pasiune.

Scenariul scris de catre fetele de la Antz este inspirat de povestea de dragoste de neuitat intre Tom Cruise si Kelly McGillis, din Top Gun, e chiar un “tribute” adus acestei istorii magice, iar in clip apare si un poster cu filmul-mit lansat in urma cu 20 de ani”, adauga artista.

A fost o provocare pentru mine sa joc, sa intru in pielea personajului principal al acestei povesti, sa sustin cu dezinvoltura scenele fierbinti din clip, dar am lucrat sub indrumarea unuia dintre regizorii pe care ii respect, Dan Petcan, cu o echipa de profesionisti desavarsiti care m-a sustinut si de la care am invatat enorm, fetele de la Antz, singura firma de coolhunting din Romania si fantasticii de la Cat Music,” continua sexy-diva.

Piesa “Acelasi iubit” este cea mai noua colaborare dintre Andreea Banica si Laurentiu Duta, alaturi de Smiley si e parte a unui album pe care artista il va lansa in aceasta toamna.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *