Ascultă trilogia #IubiriSecrete formată din cele trei piese: "Iubirea Noastră Mută", "Da Ce Tu" și "Haina Ta"
2016-11-15 21:57:33

Irina Rimes a luat prin surprindere industria muzicală din România cu super hit-ul “Visele”. Tânăra compozitoare și interpretă este un artist complex care a ajuns rapid la inimile ascultătorilor și în vârful clasamentelor muzicale.

Irina Rimes, ne cucerește din nou, de această dată cu o trilogie plină de emoție, care fascinează și ajunge la sufletele fiecăruia dintre noi. Povestea despre iubirile secrete, care o inspiră pe artistă de această dată, sunt trăite intens în fiecare vers, de-a lungul celor trei piese “Iubirea Noastră Mută”, “Da Ce Tu” și “Haina Ta”.

Global Records împreună cu Quantum Music au lansat trilogia artistei Irina Rimes, care este despre povestea unei femei căsătorite, ce dezvoltă o pasiune pentru un alt bărbat mai tânăr, care împărtășește aceleași sentimente. Totuși, cei doi realizează că relația este imposibilă. Piesa ilustrează suferința unei femei care trăiește o iubire secretă pe care nu o poate consuma.

“Trilogia a apărut odată cu anumite schimbări din viața mea. #IubiriSecrete este o poveste secretă de dragoste în trei faze, o poveste pe care am visat-o și am așternut-o pe hârtie, trecând fiecare cuvințel prin sufletul meu. Trilogia este povestea mea și este povestea întregului album pe care urmează să-l scot.” ne-a spus Irina Rimes.

Prima piesă, “Iubirea Noastră Mută”, transmite starea celui îndrăgostit, care se lasă pradă emoțiilor și trebuie să țină greutatea unui secret. Este un dialog imaginar între doi iubiți ce parcă joacă un joc interzis. Relația lor tacită îi consumă pe amândoi și fiecare simte în felul lui ce gust are “fructul interzis”.

Cea de-a doua piesă, “Da Ce Tu” continuă povestea imaginară a iubitei care pare puternică în exterior, însă în interior simte o avalanșă de emoții. Obiectul atracției devine ca un drog, ea este depedendentă de el, iar în el reprezintă opusul. Imaginația ei intreține visul despre iubit.

“De ce trei și nu doar o piesă? Pentru că atât a curs din mine. Am scris aceste piese pe baza unor stări. Am scris ce am simțit și ce poate aș fi vrut să transmit. Și așa a iesit o trilogie. Și așa va ieși și albumul.” a mai spus Irina Rimes.

În cea de-a trei piesă, “Haina Ta”, suntem purtați într-o lume în care timpul curge altfel, unde se crează o liniște confortabilă care transmite atât de multe. Iubita devine totuna cu el, dorințele ei sunt transfomate în mod constant sub privirea lui tăcută. Sfârșitul piesei arată că totul s-a petrecut doar în mintea ei, iar cei doi îndrăgostiți sunt metafora prezentului.

Pentru trilogia #IubiriSecrete, Irina Rimes a lucrat cu Lu-K Beats, Alex Cotoi și Zagga, dar și întreaga echipă de la Quantum: Andi Banica, Raluka, George și Sidonia Toader, alături de DJ Sava. Aceștia au crezut în ceea ce a scris ea și au valorificat piesele artistei. Există și un personaj ascuns al trilogiei, care a inspirat-o și pe care a decis să îl țină în taină. Întreaga poveste este exprimată prin intermediul celor trei videoclipuri, regizate de către Khaled Mokhtar.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipurile pieselor “Iubirea Noastră Mută”,”Da Ce Tu” și “Haina Ta”, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *