Bodi Imită se alătură hub-ului de creativi TRU
2021-10-12 19:50:09

Totul a început de la o poză parodiată, iar din acel moment Bodi Imită se bucură de succes datorită trend-ului pe care l-a lansat, cu peste 105 mii de urmăritori pe Instagram. Printre vedetele parodiate de către creatorul de conținut se numără și starurile Ursula Corbero (Tokyo din serialul La Casa De Papel), Lele Pons, o celebră comediantă din Statele Unite, dar și cu Zhavia, o cântăreață tot din Statele Unite. „Am avut plăcerea și onoarea să primesc feedback internațional chiar de la cele trei artiste. Când am văzut aceste redistribuiri pe conturile lor, n-am putut să-mi exteriorizez bucuria foarte mult, din cauza fusului orar. La noi era foarte târziu, la ele doar ce începea ziua, bucuria mea putea trezi tot cartierul, așa că m-am rezumat la un mic dans, în camera mea”, povestește Bodi Imită.

Îi place să îi facă pe oameni să se simtă bine și de aici a luat naștere și acest val pe care Bodi pare că l-a creat cu atât de multă ușurință. Întrebat de felul în care reacționează oamenii la conținutul său, dar și despre asumarea acestui trend, Bodi spune că „Din totdeauna mi-a plăcut să-i fac pe cei din jurul meu să se simtă bine, tocmai din acest motiv am ales să parodiez pozele persoanelor publice, pe Instagram. M-am gândit că postările mele ar putea aduce un zâmbet atât pe fața oamenilor care mă urmăresc, cât și pe cel al vedetelor pe care le parodiez. Lucru care s-a și întâmplat, de altfel, oamenii îmi repostează fiecare poză, îmi lasă comentarii și mesaje prin care își exprimă starea de bine pe care le-o transmit. Ce mă bucură și mai tare este faptul că și vedetele fac același lucru, au un simț al umorului dezvoltat și nu se supără când văd transformarea pe care eu o fac pozelor lor.”


Influencer-ul plănuiește să înceapă inclusiv parodierea videoclipurilor, iar recent Bodi s-a alăturat hub-ului TRU [The Real You]. Cu studiouri video și audio special create, dar și cu un lounge înconjurat de natură, TRU poate fi oaza de inspirație a oricărui creator de conținut.


„Din prima clipă de când am intrat pe ușa celor de la TRU powered by Cat Music, am simțit o energie pozitivă din partea tuturor, oameni foarte mișto, cu un vibe foarte bun. Se râde mult, toată lumea se simte bine, dar se și muncește în același timp. Sper să avem un viitor îndelungat împreună”, povestește Bodi.

TRU este cel mai nou proiect inițiat sub egida Cat Music, ce-și propune să aducă împreună creatorii de conținut „new age” digital din România. Astfel, hub-ul mobilizează content creators relevanți structurați pe 4 direcții: TRU Influencers, TRU Fashion, TRU Production și TRU Sports. Din portofoliul TRU fac parte influenceri precum IHatePink, Atenție! Cad mere, Eea Ikeda, Iulia Boloca, Azaleea Necula, 3 Chestii, Andra Ghinea, AlexandruBrk, dar și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *