Cântărețul dentist, respins de socru: Dintr-un tată bețiv și o mamă care l-au părăsit, ce crezi că se va alege de el?? DEZVĂLUIRI ULUITOARE!
2022-10-27 17:52:41

Povestea de iubire dintre Octavian Riu și soția lui, frumoasa Mădălina, a început cu stângul din cauza piedicilor puse chiar de tatăl fetei, socrul artistului dentist.

Octavian Riu și Mădălina au o căsnicie de invidiat, însă nu a fost totul roz de la bun început! Cântărețul-dentist a trecut prin foarte multe pentru a fi împreună cu aleasa inimii sale, cu care are două fetițe.

Octavian Riu, început de relație cu probleme. Artistul-dentist, respins de tata-socru

Octavian și-a deschis sufletul din nou și a povestit de data aceasta cine s-a opus cu adevărat relației sale cu Mădălina. În urmă cu ceva timp, tânărul a dezvăluit cum a furat-o pe soția sa din lista de Yahoo Messenger a fratelui său. Cei doi tatonau același teren, dar cel care a reușit să o cucerească într-un final pe frumoasa șatenă a fost stomatologul. Acela nu a fost primul hop peste care a trebuit să treacă pentru a-i fi aproape Mădălinei. Persoana care i-a dat cele mai multe bătăi de cap a fost chiar socrul său.

 

 

 

Artistul a luat pantofi cu împrumut la prima întâlnire

Octavian și-a amintit de începuturile poveștii sale de iubire cu Mădălina, de faptul că nu avea bani să o scoată la o prăjitură în oraș, fiind încă în clasa a 12-a și nici încălțări corespunzătoare la întâlnirile cu femeia vieții sale. Tatăl Mădălinei nu l-a privit cu ochi buni pe artist, la început, din cauza condiției sale sociale.

„Când am cunoscut-o pe Mădălina, îmi era rușine să merg să fac cunoștință cu părinții ei pentru că îmi dădusem seama că vine dintr-o familie bună. Nici măcar ea nu știa cât de “pârlit” eram. La prima noastră întâlnire m-am dus la un vecin de pe scară să îi împrumut adidașii, pentru că eu aveam niște adidași rupți. Pentru că nu aveam bani să o scot la în suc și o prăjitură, în clasa a 12-a m-am dus cu colindul în alt cartier unde nu mă cunoștea nimeni”, a povestit cu detașare Octavian Riu.

 

 

 

Riu i-a cunoscut părinții Mădălinei chiar la majoratul ei, într-o zi de 5 mai. Ca să facă o impresie bună, acesta s-a dus la un alt amic să îi împrumute un costum și, de milă, a primit și lanțul de aur de la gâtul prietenului.

Ce spunea socrul lui Riu despre artist: „Nu vezi că vine dintr-o familie destrăbălată?”

“Vrăjeala” nu a ținut prea mult, iar imaginea de băiat cu condiții bune a fost repede demascată chiar de Mădălina. Apoi au aflat și părinții ei adevărul despre ginerele “bogat”. “Ca orice părinte care vrea ce este mai bun pentru fata lui, a început să o îndepărteze de mine spunându-i:`Ce exemplu este el? Nu vezi că vine dintr-o familie destrămată? Ce se va alege de unul ca el? Ce fel de viață vei avea tu lângă unul ca el? Dintr-un tată bețiv și o mamă care l-au părăsit, ce crezi că se va alege de el”, și-a amintit Octavian Riu.

Cântărețul a fost cu moralul la pământ după ce bărbatul care i-a devenit socru i-a scos în evidență situația dificilă din familia sa, ca și cum el nu știa foarte bine ce trăia.

 

 

 

Cântărețul devenit medic: „Mă întâlneam cu fata lor fără ca ei să știe”

Cântărețul care azi profesează ca medic stomatolog s-a ambiționat ca să îi demonstreze socrului său că poate evolua. Pentru o perioadă, Octavian nu a mai interacționat cu părinții nevestei sale din cauza felului în care aceștia îl priveau. „A urmat o perioadă destul de lungă în care părinții ei m-au renegat, iar eu mă întâlneam cu fata lor fără ca ei să știe. Anii au trecut, dar în toți anii ăștia a trebuit să mă transform înainte de toate în cineva pe care să îl accept eu, să îmi recapăt încrederea în mine. Într-un final, mi-am depășit, cu mult peste așteptările mele, condiția. În prezent, ei sunt familia mea, îi simt că se mândresc cu mine”, a completat Riu.

Octavian Riu a lansat de curând o nouă melodie, care se bucură de aproape jumătate de milion de vizualizări pe YouTube. Clipul „Monalisa” a apărut pe piață în urmă cu aproape o lună. În prezent, artistul pregătește multe surprize muzicale. “Comparativ cu primele mele două piese am schimbat puțin ritmul la această piesă care a fost o inspirație pur și simplu de moment în timp ce mă uitam pe Instagram la pozele unei fete, așa random, nici nu îmi mai amintesc cine era, ea a ajuns să se regăsească cumva în fiecare fată din zilele noastre. Trăim într-o lume în care parcă ne ținem de mână cu o poză de Instagram și nu cu o persoană, atunci când ne plimbăm, când dansăm, când vorbim față în față. Uităm de ceea ce înseamnă naturalețea unei persoane, focusându-ne doar pe cum arată în poze”, spune Octavian Riu.

 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *