Dragostea pentru pisici spune totul despre sănătatea ta psihologică
2018-08-07 20:40:32

Unii oameni au un sentiment de repulsie față de pisici și nu pot explica motivele. Psihologii afirmă că acesta este un motiv serios de a se gândi și a schimba ceva în viața lor. Majoritatea oamenilor tratează bine și pozitiv pisicile.

Însă există și cei care nu le pot suporta, încearcă să le alunge, animalele îi enervează, îi irită, le este dificil să stea în apropierea lor.

Oamenii de știință au încercat mult timp să rezolve această enigmă.

Este dovedit faptul că rolul pisicii în viața omului – nu este deloc nimicirea șoarecilor și a șobolanilor. Acest animal are un sistem bioenergetic unic care rezonează cu câmpul biologic uman și îl poate restabili.

Nu e de mirare că proprietarii de pisici susțin că animalele lor de companie îi pot scăpa de durerile de cap, pot reduce tensiunea arterială, calmează, normalizează somnul, vindecă alte boli asociate cu încălcarea aurei energetice.

S-a mai dovedit că pisica este un indicator al situației și energiei din casă. Dacă în familie totul e bine – pisica mănâncă, doarme mult, se spală adesea, este foarte curată. Atunci când în casă sunt scandaluri frecvente și relațiile sunt complicate, pisica devine nervoasă, încetează să se îngrijească, va face greșeli și va deteriora lucrurile personale.

Probabil ați observat că atunci când cineva ofensează un copil, pisica se va apropia neapărat de el să se mângâie – astfel, ea îi restabilește echilibrul emoțional. Iar dacă apare o ceartă, pisica va reacționa și va sta întotdeauna pe partea celui care are dreptate, nu a celui care strigă.

Psihologii au identificat principalele tipuri de persoane care nu tolerează pisicile.

Mai mult de 90% dintre persoanele dependente de alcool sau care au părinți alcoolici – nu suportă pisicile. Relații nefavorabile cu pisicile mai au și femeile cu destin greu, persoanele care în copilărie au fost supuse violenței fizice și morale.

Se tem de pisici și oameni care au păcate karmice – criminalii, violatorii, hoții și mincinoșii. Ei simt că pisica la nivel energetic știe despre aceste păcate secrete, de aceea alungă animalul.

Simt emoții negative pentru pisici și oamenii care se consideră subapreciați. Însă ei exact pentru asta au nevoie de pisici – pentru a-și restabili energia, a-și schimba aura și karma.

Cei care nu iubesc pisicile merită să analizeze și să-și schimbe viața, pentru a o face armonioasă și luminoasă. Și atunci legătura cu pisicile se va îmbunătăți.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *