Dupa Survivor, Dominique i-a spus lui Cucu „N-ai bani de mine"
2021-06-04 19:09:10

     După ce a trăit experienta vieții lui în cadrul emisiunii Survivor România, Cucu s-a întors în țară cu gândul la… Dominique și la frumoasă lor colaborare.

Este vorba despre noul single și videoclip al lui Dominique, intitulat „N-ai bani de mine”. CucuGram, unul dintre cei mai talentați oameni din sfera vlogging-ului, membru Noaptea Târziu, recent întors din Republica Dominicană, unde a trăit experiența vieții lui în cadrul emisiunii Survivor a spus „DA” colaborării cu frumoasa Dominique. 

Single-ul „N-ai bani de mine” transmite un mesaj pozitiv, iar videoclipul realizat într-un stil amuzant, îți transmite un vibe fresh, flirty summerish un joc de-a „du-te, vino”, de-a șoarecele și pisica între el și ea. Versurile încearcă să sublinieze genul de abordare superficială, total nepotrivită și greșită, prin care un băiat încearcă să cucerească o fată. Chiar dacă trăim într-o lume pragmatică, orientată înspre material, iubirea ar trebui să fie mai presus de orice valori materiale.

„La fel ca celelalte piese ale mele, „N-ai bani de mine” vine tot dintr-o experiență personală, iar acum rad când mă gândesc la asta, sunt foarte recunoscătoare că pot să scriu despre lucrurile care mi se întâmplă. Cum întotdeauna am crezut în puterea femeii am vrut ca prin această melodie să le mai arătăm și noi bărbaților ce ne dorim de fapt cu adevărat… Cucu este minunat și ne înțelegem foarte bine, colaborarea a venit natural, fără niciun plan și a ieșit exact așa cum ne doream. „N-ai bani de mine” este cea mai romantică piesă a noastră din ultimul timp, dar interpretată într-un stil funny, caracteristic nouă”, a declarat Dominique.

„Am acceptat fără să clipesc să trag pe piesă și sunt tare fericit, îmi place foarte mult ce a ieșit! Ne-am întâlnit la studio, unde împreună cu echipa de la „The One Records” am scris versurile pentru partea mea, am tras vocile și aia a fost! Mă bucură mult colaborarea cu Dominique, o fată cu care am rezonat încă de când ne-am cunoscut, pe instagram, la începutul pandemiei. Când ne-am văzut face to face, am simțit aceeași chimie pe toate planurile… Și uite că am lansat și piesă!” a declarat Cucu.

Ce a declarat Cucu despre experiența „Survivor România 2021″

„Experiența de la Survivor România 2021 pot să spun că mi-a schimbat viață la 180 de grade. Am venit altă persoană de acolo; o persoană mai responsabilă, matură, curajoasă și lista poate continuă! Recomand tuturor să meargă la Survivor, dar un lucru trebuie să țină minte: acest reality show e mult mai greu decât pare, oamenii de acasă văd doar un montaj de 4 ore pe zi și nu văd toate chinurile prin care am trecut împreună cu colegii și adversarii noștri! Tocmai de aceea în momentul eliminării am simțit o dezamăgire vizavi de mine, nicidecum de colegii mei care sunt acolo (unii dintre ei) de peste 5 luni și sunt pe ultima sută de metri! Sunt tare fericit că sunt acasă în momentul lansării…. sper că mesajul piesei să ajungă la cât mai mulți oameni și ceea ce este cel mai IMPORTANT este ca, mesajul piesei să fie înțeles de toată lumea!”, a declarat fostul Faimos de la Survivor România. 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *