Fraze pe care ar trebui să le spună fiecare bărbat pentru a impresiona o femeie, în funcție de zodie
2019-01-10 18:06:39

Astrologii au descoperit că, în funcție de fiecare zodie, femeile își doresc să audă anumite lucruri din partea iubitului. Vezi mai jos, ce ar trebui să spună fiecare bărbat pentru a impresiona jumătatea, în funcție de zodia ei!

Berbec – Tu ești dovada că pot face tot ceea ce îmi propun! Berbecii sunt mereu ambițioși și se gândesc la atât de multe lucruri, încât uită să se oprească un moment și să se bucure de prezent. Încearcă să rămână mereu optimiști, de aceea reprezintă o inspirație pentru cei din jur.

Berbecii nu au răbdarea necesară să aștepte până le citești poezii de dragoste, ceea ce au nevoie este să le spui ceea ce simți în cât mai puține cuvinte.

Taur – De fiecare dată când mă gândesc la tine, îmi vin în minte alte o sută de motive pentru care te iubesc! Taurii sunt romantici, afectuoși și iubesc atunci când partenerul lor nu se teme să exprime ceea ce simte pentru ei.

Gemeni – Faci ca viața să pară foarte entuziasmantă. Vreau să avem amintiri împreună! Gemenii sunt persoane expresive și cred că dragostea este absolut încântătoare. Pot fi foarte afectuoase, așa că cel mai frumos lucru pe care îl poți spune este despre cât de mult te distrezi alături de ei.

Când Gemenii sunt îndrăgostiți, își arată latura sensibilă și devin foarte emoționați în preajma partenerului.

Rac – Vreau să fiu cel care îți face zilele grele în unele bune, iar pe cele bune le tranformă în unele minunate! Racii sunt foarte sentimentali și se conectează cu persoanele care le permit să se deschidă în fața lor.

În unele momente, un Rac poate fi nesigur în forțele proprii sau în relații. Fiind empatic cu sentimentele Racului și asigurându-i că le ești alături indiferent de situație, îți va întări legătura cu ei.

Leu – Mă simt eu însumi atunci când sunt cu tine! Leii iubesc să petreacă timp alături de cei dragi și capătă o lumină aparte atunci când se văd înconjurați de prieteni și familie. Chiar și când nu sunt alături de tine, Leii vor să știe că te gândești mereu la ei.

Săgetător – Inima îți este la fel de frumoasă precum mintea! Săgetătorii pot fi foarte practici și analitici, dar pot fi, de asemenea, și foarte duri cu ei înșiși. Spunându-i unui Vărsător că inima lor este la fel de frumoasă și importantă precum mintea, le va reaminti că sunt iubiți.

Balanță – Ești exact cum ar trebui să fie iubirea! Balanțele sunt atât de preocupate de menținerea păcii și a fericirii celor din jur, încât uneori uită de propria lor fericire. Având în vedere că pot fi atât de dure cu ele, au nevoie de celelalte persoane să le reamintească de faptul că sunt iubite și suficiente.

Scorpion – Mă faci să vreau să-mi trăiesc viața la fel de pasional cum o faci tu! Scorpionii fac totul cu pasiune, ceea ce îi transformă în parteneri ideali. Sunt persoane curajoase, iar de obicei nu refuză să încerce lucruri noi. Pot fi foarte secretoși când trebuie să se deschidă în fața oamenilor.

Săgetător – Fiecare zi cu tine este mai bună decât cea precedentă! Ceea ce vrea să audă Săgetătorul este un lucru optimist și sincer. Iubesc persoanele entuziasmate pentru viitor și lucruri noi. Fii sincer cu Săgetătorii și te vor iubi, cu siguranță.

Capricorn – Mă faci să zâmbesc chiar și când nu sunt cu tine! Capricornii sunt persoane ambițioase și admiră persoanele care le seamănă. Sunt foarte răbdători și nu se vor grăbi niciodată într-o situație fără să știe ce vor ei sau ceilalți. Câteodată pot fi pesimiști, deci exprimându-ți părerile despre ei chiar și când nu sunt prin preajmă le vor face ziua mai bună.

Vărsător – Îmi faci sufletul fericit! Tot ceea ce Vărsătorii vor de la oamenii pe care îi iubesc este acceptare. Nu este întotdeauna ușor pentru un Vărsător să se deschidă celorlalți, este gânditor și original, deci vorbind despre suflete în loc de inimi este ceva ce apreciază foarte mult.

Pești – Dacă nu poți vedea partea bună dintr-o situație, voi sta lângă tine în întuneric până când vei fi pregătită! Peștii sunt sensibili și romantici, deci citându-le un paragraf dintr-o carte îi va impresiona negreșit.

Le place să știe că persoanele pe care le iubesc le văd partea idealistă la fel de frumoasă și nu ca și când ar avea mereu capul în nori. Tot ceea ce vor este să știe că cineva chiar ține la ei.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *