glaive si ericdoa au lansat EP-ul "Then I Will Be Happy"
2021-10-09 13:00:00

Cei doi artisti au lansat primul proiect colabrativ – “Then I Will Be Happy”, material care contine piesele “cloak n dagger” si “fuck this town”. “Then I Will Be Happy” a fost realizat anul trecut si a fost inregistrat in studio, dar si intr-un dormitor de pe Airbnb.
glaive a declarat ca este fericit pentru ca a gasit un colaborator pentru acest EP, dar mai ales un prieten. Noul proiect a fost ceva nou pentru Eric, deoarece a intalnit persoane noi si a vizitat locuri noi.
 
ericdoa a crescut intr-un orasel din Connecticut si a invatat singur sa produca si sa scrie muzica, fiind influentat de Rick James, Earth Wind & Fire si Teena Marie. Acesta a atras atentia anul trecut, odata cu lansarea albumului “COA”, care a fost laudat de Lyrical Lemonade si Pitchfork. 
glaive este un artist din Carolina de Nord. Acesta si-a inceput cariera odata cu venirea pandemiei, lansand prima piesa pe Soundcloud in aprilie 2020. glaive a lansat doua EP-uri, “cypress grove” si “all dogs go to heaven”, acestea fiind laudate de The FADER, The New York Times, Rolling Stone si New Yorker.
 
Cei 2 artisti vor porni intr-un turneu in Statele Unite ale Americii pentru promovarea EP-ului. Duo-ul va concerta de 7 ori, in 6 locatii diferite. Spectacolele din New York, Chicago si Los Angeles se vor desfasura cu casa inchisa.
 
Tracklist:
1. naturale
2. mental anguish
3. heather
4. pretending
5. physs
6.handle me
7. cloak n dagger
8. fuck this town

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *