Lewis Capaldi lansează „Divinely Uninspired To A Hellish Extent Extended Edition"
2019-11-22 20:27:47

Lewis Capaldi, artistul de doar 23 de ani, care a reușit să cucerească inimile a milioane de fani în decursul unui singur an, lansează ediția extinsă a albumului său de debut, „Divinely Uninspired To A Hellish Extent”, ce include și cea mai recentă și intimă piesă a sa, „Before You Go”, lansată în urmă cu două zile.

„Before You Go” este, conform declarației lui Lewis Capaldi, „cea mai personală piesă pe care am scris-o vreodată”, și, venind din partea artistului care a dat naștere hit-ului „Someone You Loved”, acest single ar trebui să fie însoțit de un avertisment pentru ascultătorii fragili din punct de vedere emoțional.

Versiunea extinsă a albumului „Divinely Uninspired To A Hellish Extent” include, pe lângă single-ul „Before You Go”, încă două piese noi, „Leaving My Love Behind” și „Let It Roll”.

Anul 2019 l-a propulsat pe Lewis Capaldi în rândul celor mai ascultate și apreciate superstaruri internaționale. Albumul său de debut a fost #1 timp de 6 săptămâni, a fost certificat cu disc de platină după doar 10 săptămâni și este cel de-al doilea cel mai bine vândut album din UK al anului. Hit-ul „Someone You Loved” este de trei săptămâni #1 în clasamentul Billboard Hot 100 și a devenit cel mai mare succes al unui artist debutant din UK, care succedă performanța lui James Blunt în 2005.

Ascultă / Descarcă albumul „Divinely Uninspired To A Hellish Extent Extended Edition”: https://umusic.lnk.to/DivinelyUninspiredToAHellishExtentExtended, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *