Randi este specialistul familei la frământatul cozonacului!
2020-12-23 23:08:26

Sărbătorile capătă în acest an o valoare și mai mare și vor aduce și mai multă emoție. Aceea a revederii și a timpului petrecut împreună cu cei dragi, după cum spune Randi care, de Crăciun, va respecta tradiția în familie. Împreună cu fratele său și familia acestuia, ei vor petrece sărbătorile la părinți, unde se vor implica în toate pregătirile. „Particip, desigur, și ajut la prepararea mai multor feluri, printre care salata de boeuf și cea de vinete. Dar specialitatea mea este frământatul cozonacilor. 😊 Acolo mi-am îmbunătățit tehnica an de an și e ceva de muncă! Nu recomand celor care nu au condiție fizică bună“, declară artistul amuzat.

Un alt moment care face parte din tradiția casei este cel al colindelor și al primirii colindătorilor. „Nu știu cum va fi în acest an, dar noi ne-am pregătit mereu pentru oaspeți. Mai ales că veneau să ne colinde și foști elevi de liceu ai tatălui meu. De fiecare dată, după momentul cântatului, îi invitam înăuntru, la un pahar și o poveste“, adaugă Randi.

De câțiva ani, familia Ropcea a renunțat la bradul natural de Crăciun, care a fost înlocuit cu unul artificial, însă nu și la ceremonia împodobirii lui. „Până acum 5 ani încă mai foloseam din ornamentele de pe vremea copilăriei noastre, dar între timp au devenit atât de fragile, încât am rămas fără multe dintre globuri, iar stocul a fost refăcut cu unele mai moderne.”

Planurile de Revelion ale artistului Famous Production au rămas încă incerte, mai ales că această perioadă este una dificilă. Insă Randi spune că încă visează la vacanța anulată din 2020 și speră să plece cât mai curând în Bali. Până atunci, el le urează „Sărbători fericite” fanilor săi, multă sănătate și își dorește ca munca lui din acest an să le aducă o bucurie în plus în această lună, a cadourilor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *