Kamara și Andrei Ștefănescu, pe scena WeLoveMusic Festival, la 19 ani de la lansarea trupei Alb Negru
2023-05-25 00:30:26

Încă o surpriză pe scena WeLoveMusic Festival de la Platoul Feteni, Râmnicu Vâlcea, la WeLoveMusic Festival. După ce anul trecut au sărbătorit majoratul, anul acesta Kamara și Andrei Ștefănescu își serbează cei 19 ani de trupă Alb Negru în mijlocul festivalului.
Line-up-ul festivalului de la Râmnicu Vâlcea este unul de zile mari! Organizatorii anunță artiști noi aproape în fiecare zi! Printre artiștii care vor face spectacol vor fi legendarii Thomas Anders, Fayde, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., Cappella, Akcent, Pepe, Holograf, Johny Româno, Alb Negru, plus mulți alții care vor cânta hiturile celebre și pentru asta trebuie să va luați bilete –
https://www.magazindebilete.ro/bilete/we-love-music-festival-2023
Trebuie să știți că este ultima săptămâna dinainte de scumpirea prețurilor la abonamente, pe 1 iunie. Prețul se va schimbă de la Abonament acces general 200 + Taxe la 250 + Taxe și Abonament Golden Circle de la 290 + taxe la 360 + taxe
Ce spune Kamara despre showul lor?
După ce anul trecut au împlinit 18 ani de trupa, adică majoratul, iată că anul acesta Kamara și Andrei Ștefănescu și-au propus să sărbătorească. ”Anul acesta vom împlini 19 ani de la debut, anul trecut am făcut majoratul. Alb Negru va veni în premieră la WeLoveMusic Festival. 19 ani de Alb Negru, o echipă mișto, care rezistă peste ani, probabil singură trupă din zona pop dance care are 19 ani de activitate neîntreruptă. Efectiv, probabil suntem cea mai longevivă trupă care nu a pus niciodată stop activității, tot timpul a cântat, tot timpul am lansat piese. Suntem bine și mulțumim lui Dumnezeu că luăm parte la acest festival care aduce artiști de afară și din România laolaltă. O inițiativă foarte tare, din punctul meu de vedere, care a ajuns la a adoua ediție și ne bucurăm să fim printre cei care vor încânta publicul între 19 și 20 august în platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea!, a povestit Kamara.
Când s-a născut trupa Alb Negru?
Alb Negru este o trupă românească de muzică pop formată din Kamara Ghedi și Ștefănescu Andrei. Cei doi “Alb Negru” și-au realizat debutul în 2004 la Festivalului de la Mamaia, unde au revenit doi ani mai târziu cu piesă Hello (Muza mea), câștigând Premiul de Excelentă Artistică “Mădălin Voicu”. În 2007 alături de Todomondo, ei câștiga finală națională Eurovision și reprezintă România la Helsinki, unde se clasează pe locul 13 din 41 de țări. De-a lungul vremii ei au colaborat cu artiști de renume ai României precum: Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu, Vlad Crețu, Andreea Bănică.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *