Cristina Balan aduce pace la "Final de razboi"
2018-02-13 20:10:11

Cristina Balan a trezit emotii nemarginite in prima aparitie din cadrul ULive Session cu piesa Issues, lansata de Julia Michaels. In fiecare performance live, Cristina impresioneaza cu vocea si timbrul ei, dar totul este la superlativ, atunci cand este inclusa si emotia unei piese scrise chiar de ea.

Single-ul “Final de razboi” a fost lansat in 2013, cand Cristina Balan era parte din trupa ABCD. In acel moment, Cristina declara ca aceasta piesa este un inceput reusit din toate punctele de vedere, iar publicul a apreciat sensiblitatea si mesajul puternic insotit de un videoclip pe masura.

In clipul piesei au fost folosite peste 3000 de scrisori autentice, pline de sentimente. Chiar daca are foarte multe povesti adevarate, 5 ani mai tarziu, Cristina reuseste sa scrie o poveste fara cusur prin interpretarea live a piesei din cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania.

Qreator- locatia in care a fost filmat video-ul s-a umplut de pace, dupa “La final de razboi”, prin vocea calda a Cristinei. Din echipa de productie au facut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-productie video si audio), Five’s (sunet).

Cristina Balan, Vocea Romaniei – sezonul 5, a lansat in partea a doua a anului 2017 single-ul si videoclipul “Sertar cu amintiri”. Prima aparitie pe scena a avut-o in 1999, cand a format trupa Impact, iar din 2015, Cristina Balan are o formula noua de scena si canta live alaturi de band-ul ei.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna interpretarea live a piesei “Final de razboi”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *