Martin Garrix face echipă cu Sentinel și Bonn pentru Hurricane
2023-06-02 16:00:47

Martin Garrix face echipă cu Sentinel și Bonn pentru „Hurricane”. STMPD RCRDS și Tomorrowland Music continuă lansarea EP-ului lor de colaborare cu lansarea foarte așteptată a lui „Hurricane”.

„Hurricane” transportă ascultătorii într-o dimensiune cu totul nouă a muzicii. Cu pasiunea sa de netăgăduit și vibrațiile sale, piesa se dovedește a fi un candidat puternic pentru coloana sonoră a verii.
Vorbind despre colaborare, Garrix și-a împărtășit entuziasmul, declarând: „A existat o energie uimitoare când am creat această melodie. Eu și Bonn am mai lucrat împreună de multe ori înainte, iar vocea sa uimitoare se potrivește perfect cu „Hurricane”.

Sentinel a adăugat „De la prima schiță a acestui cântec, știam că avem un imn pe mâini. I-am avut în minte pe Martin și Bonn încă de la început, așa că a termina melodia împreună cu ei a fost incredibil de special. Suntem cu toții foarte mândri și încântați să o împărtășim lumii.”

Versurile, cuplate cu ritmurile contagioase ale melodiei, creează un amestec irezistibil care rezonează cu ascultătorii la un nivel profund. Nu ratați această colaborare senzațională care pregătește scena pentru o vară incredibilă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *